top of page

Reünie ex-personeelsleden: “Uit het oog, maar niet uit het hart”


Het afscheid van de school bij pensionering valt doorgaans samen met een periode in het leven waar de zorg voor de ouders en/of kleinkinderen belangrijk is. Ook worden activiteiten die niet in de strikte onderwijskalender pasten opeens mogelijk. De contacten met de collegae en de school worden gaande weg minder frequent om eventueel zelfs te verdwijnen..

De herinneringen blijven, alsook een zekere hunker om nog eens samen te komen met hen waarmee lange tijd ‘wel en wee’ werd gedeeld. De Bond nam daarom het initiatief om de oud-personeelsleden van onze school eens uit te nodigen: op 19 mei waren 60 “oud”-gedienden’ op de afspraak in de Smissestraat. Na de verwelkoming en een rondgang door de oude, vernieuwde en nieuwe gebouwen, volgde een gezellig samenzijn met koffie en taart.

Het initiatief van onze Oud-leerlingenbond werd bijzonder op prijs gesteld en is voor herhaling vatbaar.

Een aantal oud-personeelsleden drukte zijn spijt uit door een reeds gepland engagement niet te kunnen aanwezig zijn, maar hierna volgt alvast de lijst van de aanwezigen – die u op de foto hiernaast kan zoeken!

Agnes Van Thuynen, Ann Lippens, Angèle Clarysse, Brigitte Boeve, Carlos Brouckaert, Carmen Rollez, Chris Dumon, Christiane Carrein, Dennis Casteleyn, Diane Roose, Didier Corselis, Dirck Defever, Els Dyserinck, Els Wallaert, Eric Verbeke, Frans Maes, Guido Antonissen, Hugo Van Gheluwe, Ike Kempeneers, Ingrid Vantyghem, Ivan Winnock, Ivette Jooren, Jean-Claude Huys, Jeanine Alderweireldt, Jeannine Salome, Jolande Pollet, Josiane Blondé, Josiane Gunst, Julien Demeulenaere, Julienne Vandevenne, Karine Pinson, Lieve Rivière, Lilane Logie, Luc Trauwaen, Magda Meheus, Maria Hoste, Marie-Jeanne De Maegdt, Marie-Line Madou, Monique Dedulle, Nicole De Meirleir, Nicole Debuck, Nicole Feys, Nicole Wittevrongel, Noella Vanheste, Nora Hoste, Nora Vettere, Paul Peeren, Paulette Cottigny, Piet Vergison, Roger Hollevoet, Roger Schillewaert, Ronald Van Quathem, Rosette Saelens, Simonne Masschelein, Sonja Lewyllie, Sonja Vandewalle, Werner Dewulf, Wielfrieda Clement, Willy Vanden Plassche, Yvette Jooren.


717 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page