top of page

Reüniediner 9-promoties opnieuw een groot succes


Afgelopen zondag 27 januari was het een gezellig weerzien op het Atheneum met afgestudeerden uit de promoties 1959, 1969, 1979, 1989, 1999 en 2009. De jongsten zijn met andere woorden 10 jaar weg van onze schoolbanken, de oudsten al 60 jaar.

Na de receptie, waarop ook oud-leerlingen uit andere promoties welkom waren, kon iedereen aan tafel herinneringen ophalen, maar natuurlijk ook praten over hoe het iedereen deze afgelopen jaren is vergaan. Deze jaarlijkse bijeenkomst en diner vindt jaarlijks plaats op de laatste zondag van januari.

Benieuwd wie er was of ben je zelf ook afgestudeerd op het Atheneum in 59, 69, 79, 89, 99 of 09? Neem dan zeker een kijkje op de 9-Promoties op Facebook.

reünie atheneum veurne bond oud-leerling

Alle foto's vind je terug op onze Facebookpagina of in ons Fotoalbum op deze website.

SAVE THE DATE

Het volgende reüniediner vindt plaats op 26 januari 2020. Eten kan indien je afstudeerde in de 0-Promoties.

Meer lezen? Maak je lid van de Bond van oud-leerlingen en vrienden van het Atheneum en ontvang driemaandelijks ons ledenblad gratis in je brievenbus. Voor je lidmaatschap betaal je 10 euro en dat kan hier.

Fotocredit: Eddy Bonte


306 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page