top of page

Oproep 8-promoties


Zondag 28 januari is het reüniemoment aangebroken voor de "8"-promoties, van 1958 tot 2008.

Op die laatste zondag van januari houdt de Bond haar Algemene Vergadering, gevolgd door een receptie en het ondertussen klassiek geworden diner. Een uitstekende gelegenheid om de reünie van je jaar te houden: de Bond voorziet de zaal op onze school en de traiteur. Jullie rekruteren zoveel mogelijk afgestudeerden. We helpen je ook met adressenlijsten.

Uit ervaring weten we dat zoiets het beste werkt wanneer per jaar, soms per studierichting, een paar mensen de zaak trekken. Ben jij die voortrekker? Laat het ons weten en we zorgen voor extra communicatie in De Schakel en op de website.

Meer info: oudlln.bond@g-o.be


180 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page