top of page

5e editie Bal Rouge in het teken van de oud-leerlingen


Bal Rouge 2018 Affiche

Op zaterdag 24 februari organiseren de zesdejaars en de oudervereniging samen voor de vijfde keer het galabal Bal Rouge. Hiervoor krijgen ze ook dit jaar de nodige ondersteuning van de vzw bond van oud-leerlingen en vrienden van het atheneum.

Voor deze jubileumeditie wordt meer dan ooit de kaart van de oud-leerlingen getrokken. Zo zullen er onder andere ‘nieuwe’ klasfoto’s worden genomen, maar de organisatie heeft ook nog een verrassing in petto voor het promotiejaar dat het best is vertegenwoordigd.

Het bal gaat naar goede gewoonte terug door in FurnEvent. Kaarten kosten 10 euro in voorverkoop en 15 euro aan de deur.

Oud-leerlingen die niet langer in de streek verblijven kunnen ook tickets reserveren na betaling op rekeningnummer BE95 7380 1022 7458 met vermelding van naam en het aantal tickets. Je tickets leggen we dan klaar aan de deur. Is achteraf naar huis rijden geen optie, dan kan een overnachting in De Loft aan speciaal oud-leerlingentarief. Meer info via info@deloft.be.


115 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page