top of page

2014 min 1984 is gelijk aan 30


Reünie Nieuwstad zesde leerjaar 1984

2014 min 1984 is gelijk aan 30. Dertig jaar was het geleden sedert onze klas afstudeerde aan het 6de leerjaar op de Nieuwstad. Hoogtijd om nog eens af te spreken.

Het idee ontstond een tijd geleden om met de klas van weleer nog eens samen te komen. Er werd wat afgezocht. We gingen eerst met oude rapportlijsten en de telefoongids aan de slag maar gelukkig is er internet. Via Facebook werd het mogelijk heel wat klasgenoten te bereiken. Jammergenoeg kon niet iedereen zich vrij maken. De gelukkigen die dit wel deden hadden een schitterende avond in de Excelsior op de Grote Markt in Veurne, die trouwens ook wordt uitgebaat door een oud-leerling van de Nieuwstad: Yvan Devinck. Uren praatten we over vroeger en verschillende albums uit ‘dienen tijd’ werden bovengehaald waardoor er heerlijke herinneringen terug keerden.

Foto’s van de oud-leerlingen van het 6de studiejaar Rijksbasisschool Nieuwstad 1984 met en zonder leerkrachten, van 30 en 31 jaar geleden op sneeuwklassen in het 6de en naar zee in het 5de.

Gregory Roelandt, Malin Muylaert, Katrien Vanhoutte, Nathalie Dequeker, Kristel Wallaert, Anneke Laleman, Filip Kerkaert, Els Vanheste, Edwin Grutman en Peter Janssen waren present. Later op de avond kwam Miguel Rubben er ook nog bij. En van de leerkrachten mochten we Roger Hollevoet, Roger Schillewaert, Dennis Casteleyn, Lieve Rivière, Josiane Blondé en Walter Vanheste verwelkomen. Onze juf Josiane vatte het mooi samen: het deed allen deugd dat we zo’n mooie tijden beleefd hebben en met een warm gevoel terugdenken aan onze school op de Nieuwstad.

Voor herhaling vatbaar?

Zeker!

Malin en Els


245 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page