top of page

Oproep 9-promoties


Zondag 27 januari 2019 is het reüniemoment aangebroken voor de "9"-promoties, van 1959 tot 2009.

Op die laatste zondag van januari houdt de Bond haar Algemene Vergadering, gevolgd door een receptie en het ondertussen klassiek geworden diner. Een uitstekende gelegenheid om de reünie van je jaar te houden: de Bond voorziet de zaal op onze school en de traiteur. Jullie rekruteren zoveel mogelijk afgestudeerden. We helpen je ook met adressenlijsten.

Uit ervaring weten we dat zoiets het beste werkt wanneer per jaar, soms per studierichting, een paar mensen de zaak trekken. Ben jij die voortrekker? Laat het ons weten en we zorgen voor extra communicatie in De Schakel en op de website.

We zijn ook steeds benieuwd naar de ervaringen van onze oud-leerlingen.

HOE ZOU HET NOG ZIJN MET ... ?

Voor De Schakel zijn we op zoek naar oud-leerlingen van de 9-promoties! We zetten graag oud-leerlingen in de kijker die iets willen delen over hun verwezenlijkingen. Indien je interesse hebt, mailen we een korte vragenlijst door. (Alle teksten worden door onze redactie nagezien en eventueel wat bijgeschaafd.) Ken je andere oud-leerlingen van het Atheneum die hier graag aan willen meewerken, stuur hen dan zeker dit bericht door. Bedankt om te delen!


66 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page