top of page

De Schakel - september 2020


Eind juni studeerde een nieuwe lichting Kwâbetters af op het Atheneum en verlieten terug heel wat zesdes de basisschool om in september te starten in het middelbaar. Het afscheid was er eentje om nooit te vergeten en ook het einde van het schooljaar hadden velen zich vast anders voorgesteld.

Ooit waren het betere tijden. Zo getuigen Will Tura en Willem Vermandere - beiden oud-leerlingen van onze school. We laten Dirk Pauwels aan het woord uit zijn bundel en ook ons oud-hoofdredacteur Eddy Bonte vertelt over de Molen der Nostalgie.

Er werd reikhalzend uitgekeken naar de opstart van het nieuwe schooljaar in september; ook al was dat er eentje in Code Oranje 'light'.LIDMAATSCHAP 2021

De Schakel volgt kalenderjaren, geen schooljaren. Anders gezegd: we openen onze kassa per 1 januari. Graag ontvingen we dan ook zo snel mogelijk je lidmaatschapsbijdrage voor 2021. Voor minimum € 10 ben je lid van de Bond en krijg je vier nummers van De Schakel in je bus. Elke extra euro gebruikt de Bond om de school en de leerlingen te steunen.

Praktisch: minimaal €10 op rekening BE82 0012 6506 1468 van de ‘Bond der Rijksscholen’, Veurne.

Wil jij ook De Schakel bij je thuis in de bus ontvangen, maak je dan lid van De Bond en je ontvangt gratis het magazine bij jou in de bus. Meer info vind je HIER.

103 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


bottom of page