top of page

De Schakel - december 2019


De Schakel, septembernummer 2019, magazine oud-leerlingen atheneum Veurne

Op de cover van de nieuwe Schakel staat een proefopstelling die onze oud-leerlinge Gwenny Verfaillie (MSc., PhD Researcher, promotie 2010) gebruikt voor haar onderzoek in de medische fysica. Nog een onderzoekster komt aan bod, Dr. Veva Leye (promotie 1999), met haar poëzie nog wel. De Bond was actief op diverse vlakken, zoals de stratenloop, het Sinterklaasfeest en de herdenking van de oud-leerlingen en –personeelsleden die hun leven lieten als oorlogslachtoffer. En ook nog: feesten met de 59’ers en de 67’ers, dichtkunst van Yvo Peeters en Roger Blomme en de allerlaatste column van wijlen Frans Maes.

LIDMAATSCHAP 2020

De Schakel volgt kalenderjaren, geen schooljaren. Anders gezegd: we openen onze kassa per 1 januari. Graag ontvingen we dan ook zo snel mogelijk je lidmaatschapsbijdrage voor 2020. Voor minimum € 10 ben je lid van de Bond en krijg je vier nummers van De Schakel in je bus. Elke extra euro gebruikt de Bond om de school en de leerlingen te steunen. Praktisch: minimaal €10 op rekening BE82 0012 6506 1468 van de ‘Bond der Rijksscholen’, Veurne.

Wil jij ook De Schakel bij je thuis in de bus ontvangen, maak je dan lid van De Bond en je ontvangt gratis het magazine bij jou in de bus. Meer info vind je HIER.

122 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page