top of page

De Schakel - maart 2020


De Schakel, magazine oud-leerlingen atheneum Veurne

Corona of geen corona, het maartnummer van De Schakel is uit. Op de cover, springt een orka uit het water. Die foto is het werk van onze leraar en explorateur Diederik D’Hert. Binnenin vind je bijdragen over Liefde & Hartstoornissen (Lutwine De Cocker), monumentenzorg (Thijs Jonckheere), de luchtmacht (Roger Lams), de Gouden Promotie 1970, sneeuwtekort in Noorwegen (Alexandra Neyts) en Oude Hoeven in de Westhoek (Godgaf Dalle). En een verslag van de Algemene Vergadering.

LIDMAATSCHAP 2020

De Schakel volgt kalenderjaren, geen schooljaren. Anders gezegd: we openen onze kassa per 1 januari. Graag ontvingen we dan ook zo snel mogelijk je lidmaatschapsbijdrage voor 2020. Voor minimum € 10 ben je lid van de Bond en krijg je vier nummers van De Schakel in je bus. Elke extra euro gebruikt de Bond om de school en de leerlingen te steunen. Praktisch: minimaal €10 op rekening BE82 0012 6506 1468 van de ‘Bond der Rijksscholen’, Veurne.

Wil jij ook De Schakel bij je thuis in de bus ontvangen, maak je dan lid van De Bond en je ontvangt gratis het magazine bij jou in de bus. Meer info vind je HIER.

148 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page