top of page

De Schakel - juni 2020


De Schakel, magazine oud-leerlingen atheneum Veurne

Ook De Schakel is aangetast door corona. Onze Voorzitter herinnert er uitgebreid aan. Diederik D’Hert (leraar chemie en biologie) en zijn leerling Sam Decousemaeker behoorden tot de allereersten in België om zelf maskers te produceren. Hoed af. Oud-leerlingen Dirk Pauwels en Margrietje Soetaert zien door corona de belangstelling voor hun project De Netzak stijgen. De pen van onze alumnus-dichter Roger Blomme produceerde coronapoëzie aan de lopende band. Verder komen twee oud-leerlingen aan het woord: Saskia Ghysel, directeur van basisschool De Tuimelaar, en Emily Delhaye, bibliothecaresse in Koksijde. Omdat de wereld al een tijd op pauze staat, beperkten we ons uitzonderlijk tot zestien pagina’s.

LIDMAATSCHAP 2020

De Schakel volgt kalenderjaren, geen schooljaren. Anders gezegd: we openen onze kassa per 1 januari. Graag ontvingen we dan ook zo snel mogelijk je lidmaatschapsbijdrage voor 2020. Voor minimum € 10 ben je lid van de Bond en krijg je vier nummers van De Schakel in je bus. Elke extra euro gebruikt de Bond om de school en de leerlingen te steunen. Praktisch: minimaal €10 op rekening BE82 0012 6506 1468 van de ‘Bond der Rijksscholen’, Veurne.

Wil jij ook De Schakel bij je thuis in de bus ontvangen, maak je dan lid van De Bond en je ontvangt gratis het magazine bij jou in de bus. Meer info vind je HIER.

215 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


bottom of page