top of page

De Schakel - september 2018


ledenblad De Schakel oud-leerlingenbond atheneum Veurne september 2018

Als aanloop naar de 9-reünies op 27 januari, portretteren we globetrotter Gilbert Moerman (promotie ’59), politica Rosaline Mouton (’99) en kunstenaar Sibran Sampers (’09). We brengen een gesprek met oud-leerlinge Ellen Moons, die lid werd van de Koninklijke Zweedse Academie der Wetenschappen, publiceren een tweede uittreksel uit het Brexit-boek boek van ‘ancien’ Ivan Ollievier en onthullen het mysterie achter het gedicht dat is aangebracht op het station van Koksijde.

Meer lezen? Word dan NU voor amper 10 euro lid van de oud-leerlingenbond en ontvang 4x per jaar een papieren versie van het ledenblad De Schakel in de bus.

Rekeningnr.: BE82 0012 6506 1468 van Bond Rijksscholen, 8630 Veurne.


86 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page